Det siger tidligere studerende på heilpraktikeruddannelsen

"En af de bedste beslutninger i mit liv

Heilpraktiker Anne Marie AndersenAt tage heilpraktiker-uddannelsen har for mig været en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv! Uddannelsen har givet mig virkelig mange konkrete, gode og spændende redskaber, som jeg kan bruge i arbejdet med klienter i min klinik.
 
Da jeg skulle vælge uddannelse, gik jeg efter den uddannelse, der kunne give mig de bedste kvalifikationer. Og heilpraktikeruddannelsen har til fulde levet op til mine forventninger.
 
Jeg er dybt taknemmelig over de kvalifikationer, jeg har fået, og for at jeg nu kan kalde mig heilpraktiker. Undervejs i uddannelsen har jeg nydt hver eneste undervisningstime, med mulighed for at fordybe mig i ny viden. Hele vejen igennem er vi blevet undervist af topkvalificerede fagligheder, og det har været fantastisk at få del i deres viden og at opleve deres engagement.
 
Anne Marie Andersen, Århus"


”Som heilpraktiker fremstår jeg meget stærkere som behandler”

Heilpraktiker Rasmus Lynglund”For mig har det betydet rigtig meget at blive heilpraktiker. Til trods for jeg driver en veletableret klinik i Skagen – og har levet af mine færdigheder i mange år nu – har den heilpraktiske indgangsvinkel givet helt nye og spændende behandlingsmetoder for mig.

Og med det høje faglige niveau, der er på uddannelsen, fremstår jeg som behandler meget stærkere. For der er brug for professionelle behandlere med høj viden om krop, sygdom og sundhed i dag.

Jeg kan derfor kun anbefale at tage en uddannelse som heilpraktiker hos Jesper og Anna Iben - selvfølgelig kun, hvis du vil have det bedste.”

 


"Tak for en fantastisk lærerig uddannelse!"

Heilpraktiker Hanne Jørgensen"Med Heilpraktikeruddannelsens grundige og professionelle tilgang til det hele menneske har det været 3 fantastiske år. Jeg har lært så meget. Som psykoterapeut, var det ligesom, jeg manglede noget viden omkring det fysiske for at hjælpe nogle af mine klienter. Og det har jeg bestemt fået!

Jeg glæder mig hver dag over al det jeg har lært, og som jeg kan give videre til mine klienter.

Tak for en fantastisk lærerig uddannelse!"

Hanne Jørgensen
www.naturenskraft.dk

 


"Dybt taknemlig for den rejse, jeg har været i gennem"

Heilpraktiker Lena Labecka"På Heilpraktikerskolen får du indsigt i viden, som stammer fra mange år siden, og som er tilpasset det moderne liv og præsenteres af top-stjernede undervisere fra hele Danmark.

Anna Iben og Jesper sørger godt for, at undervisningen er opdateret, og at du bliver motiveret af deres begejstring. Du får en bred vifte af tests, undersøgelser og behandlingsmetoder, som er brugbare næste dag i din klinik, og som giver dig nye muligheder for at hjælpe dine klienter.

På Heilpraktikskolen gennemgik jeg både personlig og faglig udvikling, og jeg lærte den rigtig måde at blive rask på, dvs. at finde årsagen bag årsagen.

Jeg kan varmt anbefale heilpraktikeruddannelsen til alle, som har interesse i helbredelse. Om du er behandler eller ej, vil uddannelsen give dig fuld forståelse for, hvad sundhed endelig er, og den er vigtig, hvis man vil gerne være rask. Med denne uddannelse har du ingen blinde vinkler, du vil se i helhed og klarhed.

Jeg er dybt taknemlig for den rejse, jeg har været i gennem, og den støtte og opbakning, jeg har fået fra Anna Iben og Jesper. Uddannelsen har også givet mig mange nye kolleger, som jeg er rigtig glad for."

Lena Labecka, Holbæk
www.sund-glad.dk

 

 

"Vejen til det gode liv for mine klienter" 

Heilpraktiker Birgit Bak”Jeg er af den type, der aldrig bliver træt af at lære nyt og er vild med sammenhænge.

Det, som vi mennesker lever i, med og af, er så tæt forbundet til vores faren vel igennem livet. I mine snart 25 år med økologisk landbrug har planternes og dyrenes sundhed og arvelige egenskaber ligget mig meget på sinde. Det går så godt i spænd med min nu tilegnede viden fra heilpraktikeruddannelsen.

Den fantastiske menneskekrop kan leve så sundt i symbiose med omgivelserne og hvile i sig selv - hvis vi tør at give den lov. Jeg nyder kontakten med mine klienter og glæder mig, hver gang, at vi sammen finder vejen til det gode liv for dem.”


Birgit Bak
www.oestjysknaturmedicin.dk

”At det blev muligt for mig at læse til heilpraktiker, er en af de største gaver i mit liv” 

Heilpraktiker Kirsten-Marie JacobsenTusinde tak til Anna Iben og Jesper Hollensberg, som er ledere af Heilpraktikerskolen, for deres høje faglighed, interesse og engagement. For dem er det at indhente nyeste viden kontinuerligt og videreformidle denne til de studerende, en selvfølgelighed. Desuden er det min oplevelse, at de med deres dedikation for feltet, kun vil anvende eksterne undervisere der konstant optimerer deres kompetencer/faglighed.

Jeg har på denne uddannelse fået indsigt i både de konventionelle og de holistiske behandlingsmuligheder og tilgange og jeg vil gøre mit til, at vi øger fokus på samarbejdet læge og heilpraktiker imellem.

I mit virke som psyko- og familieterapeut og med en bestået heilpraktikeruddannelse i hus ser jeg nu endnu bedre mulighed for at støtte andre mennesker i at finde trivsel i livet. Vores krop og sind husker og kan kun genkende og samarbejde med de urgamle midler og tilgange. Dette har jeg dyb respekt og taknemmelighed omkring, og jeg ser dette som værende det bedste, vi kan tilbyde os selv og andre for at bevare et godt helbred.

Heilpraktiker, psyko- og familieterapeut
Kirsten-Marie Jacobsen
Ans – Midt Jylland 


Heilpraktiker Dorte Krog"Dejligt studiemiljø"

"Fantastisk skole. Engagerede og dygtige undervisere med læge og functional mediciner Anna Iben Hollensberg og heilpraktiker Jesper Hollensberg i spidsen. Dejligt studiemiljø!"
 
Heilpraktiker Dorte Krog
Viby J

 

"Den bedste danske heilpraktikeruddannelse"

Heilpraktiker Esther Faaborg Liboriussen har taget Heilpraktikerskolens uddannelse til RAB-godkendt alternativ behandler”Jeg er DYBT taknemmelig for, at jeg har fået nok den bedste danske heilpraktiker-uddannelse der har fandtes overhovedet nogensinde med utroligt dygtige og dedikerede lærere. Efter sådan en skole-weekend sad jeg altid i toget med den dér vidunderlige fornemmelse af at være både "brugt" og "høj"! Hjerneceller og lattermuskler var blevet motioneret, paradigmer blevet skiftet og vaner blevet skubbet til. SKØNT! :o) 1000 TAK!”
 
Heilpraktiker og farmakonom
Esther Faaborg Liboriussen
Vonge
www.polyholistica.dk
 

 
"Det har været et privilegium"

Med Heilpraktikerskolens RAB-godkendte uddannelse til alternativ behandler Kan heilpraktiker og Osteopat Didde S. Thorsted hjælpe endnu flere børn i alle aldre"Tusinde tak for en fantastisk naturmedicinsk behandleruddannelse med tyngde. De sidste 2 ½ år har været en fantastisk rejse gennem naturmedicinenes univers. Det har været et privilegium at blive undervist af fagets største stjerner og med en faglig leder ved roret, der brænder så meget for det han gør, som Jesper. Det har været ubeskriveligt lærerigt og udviklende.

Jeg var så heldig at få den mest omfattende naturmedicinske uddannelse på det danske marked, og det har løftet min daglige praksis som manuel behandler til et nyt nivaeu. Herfra kan jeg få lov at hjælpe endnu flere børn i alle aldre. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne uddannelse til alle, der ønsker at kunne hjælpe sine klienter til et naturligt sundere liv."

Heilpraktiker, Osteopat DO M.R.O.DK & Fysioterapeut, Didde S. Thorsted, København
www.dulille.dk
www.Qklinik.dk


”Føler mig virkelig klædt på til at behandle”

Med Heilpraktikerskolens RAB-godkendte uddannelse til alternativ behandler er heilpraktiker og fysioterapeut Maja Bräuner klædt på til at behandle"Jeg har på Heilpraktikerskolen lært det om sundhed og dennes udfordringer, som jeg har drømt om; virkelig hele vejen rundt.

Som ekstra uvurderlig bonus behøver jeg i min tilgang til klienten ikke at gå på kompromis med min samvittighed. Jeg føler mig virkelig klædt på til at behandle."

Heilpraktiker og fysioterapeut med bifag i filosofi
Maja Bräuner
Sønderborg


”Det bedste valg”

Heilpraktiker Inger Rasmussen har taget Heilpraktikerskolens uddannelse til RAB-godkendt alternativ behandler"En kæmpe ros til Anna Iben og Jesper, som leder Heilpraktikerskolen. Og en kæmpe tak. Fra start til slut har vi modtaget en velunderbygget, vel-tilrettelagt, flot organiseret uddannelse på højt niveau. Til alle kurser blev vi undervist af top kvalificerede Heilpraktikere eller andre behandlere, som må være de bedste i Danmark indenfor deres fag. Uddannelsesforløbet blev afsluttet med eksamen i Tyskland og vi blev helt igennem ”klædt på” til eksamen.

For dig, der ønsker en omfattende, bred og dog praksis-orienteret uddannelse, som gør dig parat til at arbejde som ”naturmediciner”, kan jeg af hjertet anbefale Heilpraktikerskolen, som må være det absolut bedste valg i Danmark.

Da kurserne hele tiden bliver opdateret med de nyeste forskningsresultater og relevante emner, kan jeg se mig selv deltage i mange kurser på Heilpraktikerskolen fremover."
 
Heilpraktiker
Inger M. Rasmussen
Ebeltoft


"Min bedste anbefaling til heilpraktikeruddannelsen." 

Heilpraktiker Solveig Maria Radut har taget Heilpraktikerskolens uddannelse til RAB-godkendt alternativ behandler"Heilpraktikeruddannelsen er en helstøbt og bred uddannelse på højt niveau. Der bliver lagt et solidt grundlag at arbejde ud fra samt gode muligheder til videre fordybelse og specialisering. 

At jeg dagen efter et seminar kunne gå hjem og praktisere, var meget udbytterigt. Omsætning af viden og øvelse fra undervisningen, til personlige erfaringer var meget lærerige, de gav personlig udvikling og udvidet livssyn om hvordan tingene hænger sammen. 

Anna Iben og Jesper har gjort et enestående arbejde for at skabe en opdateret uddannelse på højt niveau og har ydet god information og rådgivning fra før uddannelsens start til eksamen i Tyskland. Tak for det. 

Jeg kan kun give min bedste anbefaling til heilpraktikeruddannelsen." 

Solveig Maria Radut
Heilpraktiker og Ergoterapeut
www.deviva.dk


"Den bedste og mest troværdige uddannelse"

"Jeg gik slet og ret efter den absolut bedste og mest troværdige uddannnelse inden for alternativ behandling, nemlig uddannelsen til heilpraktiker. Og jeg blev på ingen måde skuffet!
 
Fra start til slut har uddannelsen levet op til mine forventninger, og Anna Iben og Jesper Hollensberg har som forstanderpar været top-professionelle. Styr på tingene, lækre materialer og kvalificerede undervisere."
  
Heilpraktiker og professionsbachelor i ernæring og sundhed
Maj Majgaard
Risskov Århus
 

"Intet kan stoppe dem"

"Der er sket utrolig meget i den tid, vi har været i gang med uddannelsen. Man kan tydelig mærke, at Heillpraktikerskolens ledere virkelig brænder for det, de laver, og at de ønsker at løfte denne uddannelse. Det er som om, intet kan stoppe dem.
 
De evner også at give os elever den tryghed med, at de hele tiden er der for os. Man bliver ikke bare overladt til et eller andet studie, hvor man er på egen hånd. De gør et kæmpe stykke arbejde for at sørge for, at det hele flasker sig for os alle sammen. Det har virkelig imponeret mig. Lige meget hvad man kommer ud I, finder de en løsning som alle kan leve med.
 
Kombinationen af Jesper Hollensberg som heilpraktiker og Anna Iben Hollensberg som læge er enestående. Jeg tror i de 3,5 år jeg har været på skolen, er der ikke blevet stillet et spørgsmål, hvor vi ikke har fået et kvalificeret svar.
 
Det, at lederne er dem, de er, gør også, at de kan trække de allerdygtigste undervisere til skolen. Uddannelsen er professionelt og ambitiøst skruet sammen. Den sætter ribben højt, og det skal den selvfølgelig blive ved med. Jeg kan kun sige at jeg har været utrolig glad for at hele tiden have Anna Iben og Jesper på sidelinjen i forløbet. Det har skabt tryghed."
 
Heilpraktiker
Vibe Obel
Esher Surrey, England
 

"Forventninger blev 110 procent indfriede"

"Tusind tak for nogle fantastiske lærerige år på Heilpraktiker-skolen. Det har både været inspirerende og også en fornøjelse, at modtage de inspirerende underviseres undervisning.
 
Jeg er uddannet fysioterapeut for 14 år siden. Og har behandlet professionelt lige siden endt eksamen. Min plan for uddannelsen som heilpraktiker var at kunne erhverve mig indgående viden om en mere dybdegående og holistisk behandling af både kroniske patienter, (herunder vore dages livsstilssygdomme) og patienter, som jeg ikke tidligere har haft held til at kunne behandle. Samtidig ønskede jeg mig også en seriøs og struktureret undervisningsform.
 
Som nyuddannet heilpraktiker kan jeg kun sige, at mine forventninger er blevet 100 procent indfriet. Faktisk vil jeg sige 110 procent. For finalen (afsluttende eksamen) i naturmedicinens moderland, Tyskland, og en tysk eksaminerende læge, var for mig, noget helt specielt. Og viser kun hvor seriøst, at naturmedicinen og os som studerende bliver taget."
 
Heilpraktiker og fysioterapeut
Jan Buhl
København


"3 fantastiske år"

"Jeg synes, det har været 3 fantastiske år, hvor vi alle kursister har udviklet os meget med al den nye viden, vi har fået fyldt på hver gang, vi har været i skole. Hver gang, vi lærte om nye indgangsvinkler og behandlingsmåder og -midler, var vi hooked lige med det samme, og ville gerne - og kunne - bruge det næste dag!
 
Jeg giver også de andre ret i, at det er et rigtig flot arbejde, Heilpraktikerskolens ledere har lagt i at få skolen i gang, også på en måde som passer til tiden, og at de har kunnet få fat i undervisere, som netop er ”eksperter” inden for deres område og er kendte for det!"
 
Heilpraktiker og kiropraktor
Susanne Nygaard
Hammel


"Overgik mine vildeste forventninger"

"Jeg vil gerne takke Heilpraktikerskolens ledere for deres gode energi, gode humør, store omsorgs-gen, dejlige måde at være på og utroligt arbejdsomme, vidende, hjælpsomme og ambitiøse på den gode måde. Det er fantastisk godt for skolen, at de bruger så meget tid og energi på at gøre det bedste af det bedste på alle områder.
 
Heilpraktikerskolen overgik mine vildeste forventninger til viden og min egen arbejdsindsats. Mit ønske var at få et større overblik og forståelse for sygdom og sundhed, og det skal jeg da lige love for, jeg fik. Jeg vil gerne rose skolen for at udvikle sig i raketfart. Der er jo rigtig meget, der er blevet forbedret hele tiden. Der er hele tiden megen ny viden, som har været rigtig spændende og lærerigt.
 
Skolens ledere har været fantastike til at lytte til os og til at ændre og forbedre uddannelsen for os og for de næste. Virkelig godt gået. Med hensyn til lærerne på skolen, synes jeg, det har været en meget kvalificeret skare, der har undervist og der har været en rød tråd og en god sammenhængende linje i indholdet af uddannelsen. Jeg synes, Jesper og Anna Iben, har et godt overblik over uddannelsen og god indsigt i hvad der rent faktisk bliver undervist i."
 
Heilpraktiker og zoneterapeut
Karin Kjeldsen,
Silkeborg
 

"Tak for det løft, I har givet uddannelsen"

"Dejligt at mærke skolens energi forplante sig i en gruppe nye heilpraktikere. Jeg sætter stor pris på Anna Iben og Jesper Hollensbergs evner som medmennesker, undervisere og skoleledere... Og kunne lige her have brug for, at sige tak for det løft, de har givet uddannelsen, i form af faglighed, åndelighed – bredde og substans på både fagligt og menneskeligt plan."
 
Heilpraktiker og Nordlys-massør
Lisbet S. F. Nielsen,
Silkeborg
 

"Uddannelsen rummede alt, hvad jeg kunne ønske mig"

Heilpraktiker Tine Porsgaard Jensen har taget Heilpraktikerskolens uddannelse til RAB-godkendt alternativ behandler"Mine år på heilpraktikerskolen har været en fantastisk rejse, både rent fagligt og menneskeligt. Uddannelsen rummede alt, hvad jeg kunne ønske mig, og det faglige niveau var meget højt.
 
Jeg har kun ros tilovers for Anna Iben og Jespers måde at lede skolen på, og de gør meget ud af hele tiden at forny, forbedre og optimere. Jeg har simpelthen den største beundring for dem pga. deres entusiasme, deres omfattende viden og deres utroligt venlige og åbne indstilling til alle.
 
Underviserne er meget kompetente og engagerede, og man kan virkelig mærke, at de brænder for deres fag. Det er desuden et stort plus, at de fleste undervisere selv er heilpraktikere, da det giver en rød tråd igennem uddannelsen og bidrager til en forståelse for heilpraktikkens holistiske tilgang.
 
Heilpraktikeruddannelsen er for dem, som er villige til selv at gøre en stor indsats, men belønningen består i en unik forståelse for sygdom og sundhed, hvilket gør én i stand til at behandle "det hele menneske".
 
Heilpraktiker
Tine Porsgaard Jensen
Horsens.
 

"En fremragende skole"

"Heilpraktikerskolen er en fremragende skole. Fremragende, fordi der er en god stemning på skolen, og fordi skolens ledere hele tiden prøver at tilpasse skolens udbud, så der undervises efter den sidste nye viden, inden for de forskellige terapier. Derudover undervises der af fagligt meget kompetente undervisere, som er interesserede i at dele ud af deres viden.
 
Heilpraktik er en uddannelse sammensat af mange forskellige terapier og analysemetoder, hvilket giver en bred viden og nye måder at se sammenhænge på inden for forståelsen af, hvordan vores krop fungerer, og hvad vi kan gøre for at fremme helbredelse. En fantastisk grunduddannelse som jeg personligt har fået meget ud af og kun kan ønske for andre, at blive en del af. "
 
Heilpraktiker og massør
Lisbeth Pedersen
Ry
  

"Super gode undervisere"

"Tak for et glimrende forløb i Fysiske Terapier. Det har været meget kvalificeret undervisning med nogle super gode undervisere. Og så har skolens leder også selv en stor betydning i forhold til, at der bliver taget hånd om tingene, fulgt op etc. Jeg synes bl.a., at det er fantastisk med videoklip til støtte for hukommelsen. Jeg går stærkt ud fra, at jeg vender tilbage igen på et tidspunkt for at lære mere :-)"
 
Lægeeksamineret fysiurgisk massør og biopat
Susanne Thomsen
Silkeborg
 
 
 
 GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 
Du modtager dermed også din gratis guide om de 7 punkter, du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
 
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | heilpraktikerskolen@heilpraktikerskolen.dk