At vælge uddannelse

Har Heilpraktikerskolen ikke været til salg? 
16-11-2014
Jo, af flere (personlige) årsager havde vi Heilpraktikerskolen til salg i slutningen af året 2012.
 
Ingen købere meldte sig dog på banen. Heldigvis, kan man måske sige ?
 
Der er næppe nogen i Danmark, som brænder så meget for heilpraktikerne som os. Du har aldrig kunnet få en bedre heilpraktiker-uddannelse, end den vi leverer i dag. Og vi har fundet en model for, hvordan vi både kan køre Heilpraktikerskole
...

Tjen penge, mens du går på heilpraktikeruddannelsen 
27-06-2012

Bare rolig. Det er ikke et eller andet smart salgstrick. Eller en helt ny model for, hvordan du kan betale for din heilpraktikeruddannelse. Men den er god nok. Rigtig mange af vores studerende begynder at få indtægter for behandlinger, allerede mens de går på vores uddannelse.

Hvordan hænger det sammen?

Jo, vi opfordrer faktisk alle vores studerende til stille og roligt at begynde at behandle og rådgive samtidig med deres studier. Det er der flere gode grund

...

Er der overhovedet brug for flere alternative behandlere? 
08-12-2011

Okay, jeg ved godt, at nu bliver det måske lige lovlig lommefilosofisk. Men jeg er nødt til at komme ud med det. Og du er mere end velkommen til at stige af, når du ikke gider at høre på mig længere.
 
I løbet af de sidste halve års tid har vi fået 14 afbud til vores heilpraktikeruddannelse, der begynder i 2012 i København og Jylland. Og strømmen af nye tilmeldinger er også gået mærkbart ned.
 
...

Øhh ... kender du en heilpraktiker? 
26-11-2011
Vidste du, at flere markante heilpraktikere fører an i udviklingen af den alternative medicin i Danmark?
 
Se bare her, hvem der har været med til at gøre en forskel gennem tiden ? og stadig gør det:

Pernille Damore

Heilpraktikerinden bag konceptet ?Detox Dit Liv?. Pernille startede detox-bølgen i Danmark. Og har i den forbindelse skrevet bøgerne: ?Detox dit Liv ? Damore-metoden? og ?Guide til Detox-kost&...

”Prima!” 
18-11-2011
Så kort lød evalueringen fra en af de studerende til efterårets intro-weekend på heilpraktikeruddannelsen for 4 måneder siden. Og det er vi ikke så lidt stolte af.
 
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi anstrenger os til det yderste for hele tiden at levere en bedre og bedre uddannelse til alle vores studerende. Og så varmer det selvfølgelig, når der kommer gode evalueringer.
 
Så her kommer lige et par styk
...

 Få Heilpraktikerskolens nyheds-mail
 Få nyheder fra heilpraktikkens verden, om skolen, uddannelsen til heilpraktiker, informationsmøder
og meget andet.
 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk