Derfor skal du vælge heilpraktikeruddannelsen

Drømmer du om at blive professionel behandler i egen klinik? Så læs videre. Vi er klar med den helt nye undervisningsplan for uddannelsen til heilpraktiker med start august 2015.
 
 
Få en solid og professionel uddannelse i selskab med nogle af landets bedste undervisere. Lær at behandle de fleste kroniske lidelser og folkesygdomme. Og få de bedste muligheder for at starte egen klinik som selvstændig.
 
På undervisningsplanen for 2015 har vi lavet nogle justeringer, der gør det endnu lettere at være studerende:

Bedre sammenhæng mellem privatliv og studier:

Undervisningen foregår én weekend om måneden, lørdag og søndag. Fra august 2015 har vi ikke længere undervisning om fredagen.

Bedre forankring af dine nye kompetencer gennem mere praktik med patienter:

Hvert halve år på uddannelsen arbejder du med patienter under supervision, så du tidligst muligt får omsat teori til praktiske færdigheder. Og gennem succes med din rådgivning og behandling oplevelser du, hvordan du bliver bedre og bedre i stand til at hjælpe dine kommende klienter, efterhånden som din uddannelse skrider fremad.

Klarere fokus og bedre overblik over pensum:

Hvert af uddannelsens 6 moduler er bygget op om enkelte nøgleundervisere, som tegner den røde tråd gennem dette halve år på uddannelsen. Og alle seminarer er inddelt i hhv. A-, B- og C-pensum: spidskompetencer, basiskompetencer og orienterende fag – så du ved, hvordan du skal prioritere din indsats.

Træning i livet som selvstændig forretningsdrivende, når du er færdig uddannet:

Den største udfordring for de fleste nyuddannede behandlere er, at de ikke er klædt ordentligt på til at håndtere jobbet som selvstændig erhvervsdrivende. De er muligvis dygtige til deres fag, men ved for lidt om at drive klinikken som en forretning – og alt for mange lukker klinikken igen efter alt for kort tid. Derfor indeholder undervisningsplanen ikke mindre end 39 lektioner i klinikdrift, markedsføring og forretningsforståelse.
 
Uddannelsen holder naturligvis stadigvæk fast i de kvaliteter, vi altid har lagt navn til:
 

Fysisk undervisning sammen med dine medstuderende:

Som heilpraktiker arbejder du med mennesker i klinikken. Derfor skal du selvfølgelig have dine faglige kompetencer i orden. Men først og fremmest skal du være god til mennesker. Og det bliver du ikke ved at sidde derhjemme i dit studerekammer eller foran computeren. Af den grund foregår al undervisning på Heilpraktikerskolen som fysisk undervisning. Og så fordi vi ved, at en meget stor del af din uddannelse foregår i pauserne sammen med dine medstuderende. Det kræver muligvis en lidt større anstrengelse for dig at komme afsted fra familien en gang om måneden. Men, hvis ikke du kan overkomme det, har du sandsynligvis heller ikke det, der skal til for at lykkes som selvstændig behandler. 

Et bredt fundament for en naturmedicinsk forståelse:

Som heilpraktiker lærer du først og fremmest at få overblikket over dine klienters lidelser og symptomer. Med en række analysemetoder – som omfatter bl.a. en grundig anamnese, irisanalyse, klinisk undersøgelse og psykosomatik – er du klædt på til at sætte dig ind i selv de mere komplicerede tilfælde. Livsstil og miljø er en væsentlig årsag til de fleste kroniske sygdomme. Derfor er du også nødt til at være bredt orienteret omkring bl.a. kost, urter, homøopatiske lægemidler og psykologiske redskaber, som kan understøtte de nødvendige ændringer i livsstilen. Ligesom du har brug for konkrete terapier, som udover kost, urter og homøopati også omfatter bl.a. øreakupunktur.

Et godt netværk gennem bl.a. studiegrupper:

Livet som behandler ender for mange med at være et ensomt job. Det er også en af grundene til, at vi insisterer på, at vores undervisning foregår fysisk. Men allerede fra dag 1 placerer vi dig i en studiegruppe, så du også mødes med dine medstuderende, når der ikke er undervisning på skolen. På den måde får du ikke kun gode studiekammerater, men også et netværk at udveksle med, den dag du står med dit eksamensbevis i hånden.

Studiespørgsmål og skriftlige prøver:

Uanset, hvor meget vi fra Heilpraktikerskolens side anstrenger os, uanset hvor gode undervisere, vi sætter foran dig, er der kun én person, der kan lære dig det, der skal til for at blive behandler: nemlig dig selv! Derfor afsluttes hvert halve år på uddannelsen med en skriftlig prøve, som du skal have bestået for at komme til den afsluttende mundtlige eksamen. Ligesom, der ligger studiespørgsmål til hvert seminar, så du kan arbejde videre med stoffet derhjemme i og studiegruppen.

De bedste undervisere på hver plads:

Dette kan egentlig siges meget kort: Vi er kompromisløse, når det kommer til vores undervisning. Hvis vi finder en underviser, der er bedre (fagligt, pædagogisk, erfaringsmæssigt), på en af pladserne i vores undervisningspanel, skifter vi vedkommende ud. Det synes vi, du har krav på, når du investerer din tid og dine penge i vores uddannelse. Mindre end det, vil vi ikke lægge navn til.
 
 
Har du spørgsmål? Find svarene her.
 
 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk