Gratis informationsforedrag

HEILPRAKTIKERUDDANNELSEN 2018 - ANATOMI/FYSIOLOGI & SYGDOMSLÆRE 2017

Overvejer du heilpraktkeruddannelsen? Eller har du brug for 300 lektioners undervisning i anatomi/fysiologi og sygdomslære? Eller vil du lære mere om begge dele?
  
Så kom til gratis informationsforedrag på Heilpraktikerskolen onsdag d. 30. august.
 
Hør både om den nye 2-årige heilpraktikeruddannelse. Og bliv klogere på, hvordan vores anatomi- og patologi-forløb adskiller sig fra andre forløb.
 
Og se, hvordan du får maksimal fleksibilitet i dit uddannelsesforløb, når vi kombinerer live- og webbaseret undervisning.
 
Du får selvfølgelig også mulighed for at møde Heilpraktikerskolens ledere:
 
Heilpraktikerskolens ledere
 
Daglig leder, Nickolai Damgaard
Kostekspert og heilpraktiker-studerende
 
 
Faglig leder,
Anna Iben Hollensberg 
Speciallæge og functional medicine practitioner 
 
Administrerende leder, Jesper Hollensberg
Heilpraktiker og forretnings-rådgiver
 
 
Onsdag d. 30. august kl. 19-21
Vestergade 38
8600 Silkeborg
  
Tag gerne en veninde eller kollega, kæreste eller ægtefælle med til denne inspirerende og hyggelige aften, hvor du også får et godt indblik i bl.a.:
 
Hvorfor vi bliver syge. Hvordan vi bliver raske. Og naturligvis, hvordan heilpraktikeren arbejder i klinikken.
 
Udfyld formularen, og tryk Send for at melde dig til informationsforedraget om både heilpraktikeruddannelsen og kurserne i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
 
(Vi bruger kun dit telefonnummer, hvis vi får brug for at få fat i dig med kort varsel.)
August 2018 starter næste hold på heilpraktikeruddannelsen. Et helt nydesignet 2-årigt forløb, som kombinerer det bedste fra live- undervisning og e-learning med et lukket Facebook-fællesskab.
 
(Dette forløb er så nyt, at vi endnu ikke har fået rettet vores hjemmeside til med den nye beskrivelse. Vi forventer at kunne lancere en opdateret hjemmeside senest i slutningen af september.)
 
Adgangskravet til heilpraktikeruddannelsen er bl.a., at du har bestået eksaminer i anatomi/fysiologi og sygdomslære, som er krav til at kunne arbejde momsfritaget, og til en vis grad også for at blive RAB-godkendt.
 
Som noget helt nyt kan du tage disse basisfag hos os. Med heilpraktikerskolens faglige leder, speciallæge Anna Iben Hollensberg i spidsen har vi designet et forløb, som tilbyder lidt mere.
 
Vi tager dig naturligvis gennem det klassiske pensum. Men samtidig tager vores undervisning afsæt i den naturmedicinske forståelse, så forløbet er perfekt skræddersyet til dig, der vil være alternativ behandler. Og det siger næsten sig selv, at du med dette forløb ikke får nogen bedre start på din heilpraktikeruddannelse.
 
Hør mere om det hele til informationsforedraget, som du melder dig til herover.
 
Du kan også ringe og få en snak med Nickolai på tlf. 60 88 50 70
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk