Om Heilpraktikerskolen

Heilpraktikerskolens ledere

Heilpraktikerskolen blev grundlagt i Skandinavien i 1981 af den den tyske læge, dr. med. Wolfgang Grüger, i samarbejde med bl.a den danske heilpraktiker Peer Bach Boesen og Birgit Karstensen. Den danske heilpraktiker Sonny Bleibach overtog ledelsen i 1986 og har båret heilpraktikken frem til begyndelsen af det 21. århundrede.

Mere end 300 heilpraktikere er blevet uddannet på skolen i de sidste 30 år. Blandt andet nogle af de markante personer inden for behandlerverdenen i dag. Eksempelvis Arvin Larsen fra Holistica Medica, Karsten Munk, Kenn Øhlenschlæger, Anna Iben Hollensberg, Egon Pedersen, Pernille Damore, Mads Wedel-Ibsen, forfatter Vibeke Amdisen og Claus Ingvardsen.

I 2006 er skolens ledelse overtaget af Anna Iben Hollensberg, speciallæge, functional medicine practitioner og heilpraktiker, Jesper Hollensberg, heilpraktiker og forfatter, samt Nickolai Damgaard, kostvejler, personlig træner pg heilpraktikerstuderende. Med respekt og forståelse for den tyske model og erfaring har Anna Iben og Jesper Hollensberg moderniseret og fornyet den danske heilpraktikeruddannelse kraftigt de senere år.

Læs Jespers historie, om hvordan Anna Iben og han overtog skolen ...

Skolens logo - Hagalrunen

Heilpraktikerskolens logoHeilpraktikerskolens logo har fulgt os helt fra, da skolen blev grundlagt i 1981. Hagalrunen er valgt som bevidst symbol for de kvaliteter, vi i bund og grund arbejder med, når vi som behandlere stiller os til tjeneste for andre mennesker. Og som vi må arbejde for at inspirere andre til.

Den blå farve i logoet symboliserer fred og styrke. Den gule/gyldne farve symboliserer guddommelighed og visdom.

De 3 plan i hagalrunens stjerne står for: Det fuldkomne menneske. Mesterskab på alle planer. Sjælen, der har fundet lyset og balancen i livets modsætninger.

Intet mindre ... 

Eller vælg i menuen til venstre, hvad du vil læse mere om.

Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk