At vælge uddannelse

Har Heilpraktikerskolen ikke været til salg? 
16-11-2014
Jo, af flere (personlige) årsager havde vi Heilpraktikerskolen til salg i slutningen af året 2012.
 
Ingen købere meldte sig dog på banen. Heldigvis, kan man måske sige ?
 
Der er næppe nogen i Danmark, som brænder så meget for heilpraktikerne som os. Du har aldrig kunnet få en bedre heilpraktiker-uddannelse, end den vi leverer i dag. Og vi har fundet en model for, hvordan vi både kan køre Heilpraktikerskole
...

Tjen penge, mens du går på heilpraktikeruddannelsen 
27-06-2012

Bare rolig. Det er ikke et eller andet smart salgstrick. Eller en helt ny model for, hvordan du kan betale for din heilpraktikeruddannelse. Men den er god nok. Rigtig mange af vores studerende begynder at få indtægter for behandlinger, allerede mens de går på vores uddannelse.

Hvordan hænger det sammen?

Jo, vi opfordrer faktisk alle vores studerende til stille og roligt at begynde at behandle og rådgive samtidig med deres studier. Det er der flere gode grund

...

Er der overhovedet brug for flere alternative behandlere? 
08-12-2011

Okay, jeg ved godt, at nu bliver det måske lige lovlig lommefilosofisk. Men jeg er nødt til at komme ud med det. Og du er mere end velkommen til at stige af, når du ikke gider at høre på mig længere.
 
I løbet af de sidste halve års tid har vi fået 14 afbud til vores heilpraktikeruddannelse, der begynder i 2012 i København og Jylland. Og strømmen af nye tilmeldinger er også gået mærkbart ned.
 
...

Øhh ... kender du en heilpraktiker? 
26-11-2011
Vidste du, at flere markante heilpraktikere fører an i udviklingen af den alternative medicin i Danmark?
 
Se bare her, hvem der har været med til at gøre en forskel gennem tiden ? og stadig gør det:
 

Anna Iben Hollensberg

Speciallæge, Functional Medicine Practitioner, men først og fremmest heilpraktiker. Anna Iben kvittede jobbet som praktiserende læge og arbejder nu i egen klinik uden for det etablerede system.

Hendes hjerte...

”Prima!” 
18-11-2011
Så kort lød evalueringen fra en af de studerende til efterårets intro-weekend på heilpraktikeruddannelsen for 4 måneder siden. Og det er vi ikke så lidt stolte af.
 
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi anstrenger os til det yderste for hele tiden at levere en bedre og bedre uddannelse til alle vores studerende. Og så varmer det selvfølgelig, når der kommer gode evalueringer.
 
Så her kommer lige et par styk
...

 GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg

 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og hold dig opdateret om skolen, uddannelsen til heilpraktiker, informationsforedrag og meget andet.
 
Du modtager dermed også din gratis guide om de 7 punkter, du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
 
 
 
 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk