Frede Damgaard

Frede Damgaard underviser på HeilpraktikerskolenFrede Damgaard er efterhånden lidt af en institution i den danske behandlerverden. Han er uddannet DET ernæringsterapeut,  medicinsk urteterapeut, biopat og phytoterapeut.
 
Desuden lidt af en "skabs-heilpraktiker" med en næsten gennemført heilpraktikeruddannelse fra Heilpraktikerskolen. Forfatter til flere bøger, tidligere redaktør på "Mad og Helse" og meget andet. Har siden 1980 arbejdet med behandling på fuld tid
 
Frede Damgaard er kendt som en levende, underholdende og fantastisk vidende og erfaren formidler, der underviser i utallige sammenhænge.

Se mere på: www.frededamgaard.dk
 
Vores studerende skriver:
"Meget kompetent underviser med en kolosal viden om emnet"
 
”Tak for en berigende og opløftende weekend hvor man endnu en gang bliver helt høj af at få ny viden om, at naturen har skænket os så stærke våben mod ubalancer og sygdomme, at jeg bare ikke kan vente med at komme igang med urterne.”
 
”Frede var som sædvanlig flyvende - glæder mig til næste undervisning med ham.”
 
”Frede D var som altid inspirerende, og jeg fik meget nyttig viden og gode redskaber til at komme videre. Glæder mig til næste seminar.”
 
"Frede har en konstruktiv energi som underviser. "
 
"Han er respektindgydende."
 
 
 
 GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal kontrollere hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 

Modtag samtidig din gratis guide om de 7 punkter du skal kontrollere hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
 
 
 
 
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk