Hold dig opdateret med nyheder fra Heilpraktikerskolen

Meld dig til Heilpraktikerskolens nyhedsbreve, og hold dig opdateret om uddannelsen, kurser og andre nyheder fra heilpraktikkens verden. 
  • Vælg Nyheder om skole og uddannelse, hvis du overvejer at tage et modul eller hele uddannelsen til heilpraktiker.
  • Vælg Nyheder om kurser og efteruddannelse, hvis du allerede er behandler og kun er interesseret i opdatering og efteruddannelse.
  • Eller vælg begge nyhedsbreve, hvis du bare vil følge med i det hele.
Vi kan heller ikke lide spam. Og vi bestræber os på kun at sende dig information og nyheder, som vi mener er spændende og relevante for dig. Vi vil aldrig give din e-mail-adresse videre til andre. Og du kan til hver en tid og meget let afmelde dig nyhedsbrevene igen.

Vær med i konkurrencen om et gratis kursus

Alle, der melder sig til et af vores nyhedsbreve, er med i konkurrenden om et gratis 2-dages-kursus. Vi trækker en ny vinder hver 3. måned, i hhv. januar, april, juli og oktober.
 
Kurset kan vælges frit fra vores kursuskatalog ét år frem fra trækningsdatoen. Hvis du ikke er behandler eller terapeut, eller er i gang med en behandler-/terapeutuddannelse, kan du ikke deltage i alle kurser.
 
Vinderne af konkurrencen får direkte besked.


Meld dig til nyhedsbreve her

Nyheder om skole
og uddannelse
Først og fremmest til dig, der er interesseret i Heil-praktikerskolen og uddan-nelsen til heilpraktiker. Her får du nyheder fra heilprak-tikkens verden, om skolen, uddannelsen til heilprak-tiker, informationsmøder og meget andet.

Nyheder om kurser
og efteruddannelse
Først og fremmest til be-handlere. Her får du nyt om kurser og enkeltfag på Heil-praktikerskolen.

Se seneste nyhedsbreve ...

 

 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk