Tips til behandlere og terapeuter

Introduktion til irisanalyse 
13-04-2012
Arbejder du med irisanalyse i din klinik? Eller tænker du, at man er nødt til at investere for tusinvis af kroner i dyrt udstyr?
 
Indrømmet. Du kan sagtens købe dig fattig i spaltelamper med tilsluttede digitalkameraer, hvis du virkelig vil fordybe dig i irisanalysen. Og en gang var det også nødvendigt at slippe både 50 og 100.000 kr. for bare at komme i gang med irisanalysen. Men mindre kan også gøre det.
 
I dag kan du t
...

Har du styr på fordøjelsen? 
11-01-2012
Hvor mange af dine klienter i klinikken har problemer med fordøjelsen? Mange, ikke? Som i ?næsten alle sammen?, måske?

Jeg har i hvert fald ikke selv haft en eneste klient, der kom med andre lidelser, som ikke også havde et fordøjelses-problem. Og mere end halvdelen af mine klienter, har også haft ?problemer med maven? på listen over de symptomer, de er kommet for at få hjælp til.

Til gengæld er det knap s&ar

...

Får du det hele ud af irisanalysen? 
23-10-2011
Bruger du irisanalyse i din klinik? Så ved du, hvor fantastisk effektivt et redskab det kan være til at kigge bag om og lede efter årsagen til patientens symptomer.
 
Irisanalysen kan give dig tydelige indikationer om din patients fysiske styrker og svagheder. Og du kan se belastninger på de forskellige systemer og organer som fx lever, nyrer, mave-tarmsystem, nerve-, hormonsystem og en lang række andre ting.
 
Men irisanalysen rummer også en psy
...

Sover dine patienter godt? 
11-08-2011

Vidste du, at vi i dag sover 1-2 timer mindre pr. nat, end vi gjorde i 1960?erne?

Hvor mange af dine patienter klager over træthed og kommer til dig for at få mere energi? Har du spurgt dem, hvor meget de sover?

En undersøgelse af 1 million amerikanere i 1960 viste, at de i gennemsnit sov 8,5 timer i døgnet. Hvis du eller dine patienterne kun sover 6-7 timer i døgnet, er der måske en helt naturlig forklaring på trætheden ...

Men, hvad g

...

 Hold dig opdateret om Heilpraktikerskolens kurser
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Få tips til behandlere og nyheder om kurser og efteruddannelse på Heilpraktikerskolen.
 
 
 
 
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | heilpraktikerskolen@heilpraktikerskolen.dk