Det siger vores kursister

 Om kursus i Homotoksikologi - Du bliver syg for at blive rask med Kenn Sejbjerg Øhlenschlæger
 

"TAK for at sådanne kurser findes" 

”Jeg må jo bare sig TAK for at sådanne kurser findes. Det var utroligt lærerigt og meget humoristisk undervist. Og så den forkælelse der lå i det dejlige mad og alle lækkerierne.”

Susanne Jonassen
Bindevævsmassør og akupunktør

 

  

 Om kursus i Psyko-neuro-endokrinologi med Arvin Larsen
 

"Jeg var helt høj" 

"Jeg har været på mange rigtig gode kurser. Jeg bliver altid frygtelig træt og føler mig godt brugt, selvom det har været spændende, Men efter dette kursus var jeg fyldt med energi og havde bare lyst til, at det skulle blive ved. Jeg var helt høj, da jeg kørte hjem. Hold da op, jeg glæder mig til, der kommer en fortsættelse."

 
Dorte Brouer
Klinik Ansale

 

"Det regnede jo bare med guldkorn"

"Kurset levede i høj grad op til mine forventninger (som var store!), det regnede jo bare ned med guldkorn. MEGET MEGET spændende.  Omgivelser, lokaler og forplejning var der bestemt heller ikke noget at udsætte på."

Birgit Brunsborg
Dyrlæge og heilpraktiker
www.dyrlaegehusetkolding.dk
 

"Udgangspunkt i hjertet og brænder for sin sag"

"Tak for et fantastisk kursus ! Der er intet, der ikke kan gå som en leg, når den som formidler viden, er en person, som har udgangspunkt i hjertet og brænder for en sag. Jeg ser frem til Arvins næste kursus."

Karin Sølby
Akupunktør, posturolog og auriculoterapeut 
 
 Om kursus i Organernes psykologi med Arvin Larsen
 

"Et supergodt kursus" 

Psykolog Helle Ternov synes, at Arvin Larsens kursus i Organernes psykologi var supergodt"Det var et supergodt kursus. Stof til videre bearbejdning i et godt stykke tid fremover. God energi hele vejen igennem."

Helle Ternov
Psykolog

 

 

 
 
 Om kursus i Auriculoterapi med Anne Marie Vester
 

"En utrolig god og lærerig weekend" 

"Jeg takker for en utrolig god og lærerig weekend. Det er fantastisk at være et sted med så god en dynamik og så megen viden. Jeg har den samme følelse, som da jeg læste ernæringsterapeut - og så er det rigtigt for mig."   
 
 
 
Helle Hein
DET Ernæringsterapeut
www.heinh2o.dk

"Større fan end mig skal du lede længe efter"

"Jeg var yderst tilfreds, og større fan af de to damer end mig, skal du lede længe efter! Du ser mig helt sikkert igen på jeres gode kurser."

Catrine Saramarie Marcussen
Sundhedsskribent og Akupunktør
Klinik Lyspunkt

www.klinik-lyspunkt.dk

"Jeg er virkelig begejstret"

"Jeg er ikke bare tilfreds, jeg er virkelig begejstret. Der er langt imellem oplevelsen af så megen begejstring, engagement og ikke mindst viden fra underviseren, som det var tilfældet på dette kursus. Det er kapacitet, der, på alle måder, flytter grænser."
 
Gyda Tun
yogiYogalærer

"Jeg er med al sikkerhed ikke færdig med jer"

"Tak for et super godt kursus til jer alle, der har givet os et kursus, som jeg har været rigtig glad for. Og en stort tak til Anne Marie også. Aldrig før har jeg set en så engageret og sympatisk underviser. Jeg er med al sikkerhed ikke færdig med jer." 
 
Mustafa Ceran
www.akuzomas.dk

"Et par fantastiske kurser"

"Jeg har efter hvert kursus haft en følelse af ikke at kunne få armene ned igen. Det har været et par fantastiske kurser, håber der kommer flere kurser af samme slags. Anne Marie er fantastisk dygtig."  
 
Jan Klysner
Fysiurgisk massør og Zoneterapeut
www.janklysner.dk  

"Jeg glæder mig utroligt til næste omgang"

"Tak for et fantastisk godt kursus med Anne Marie Vester. Kurset var godt forberedt, gode informative mails inden, super at få kursusmaterialet udsendt i god tid inden kurset, dejligt kursussted med god mad, lækre snacks imellem måltiderne, fantastisk underviser og hjælper som både var meget inspirerende, tålmodige og pædagogiske. Dejligt med effektivitet under kurset, så pauserne ikke flød ud, vi startede til tiden hver gang. Jeg glæder mig utroligt til næste omgang."
 
Suzanne Madelung
Lotus Akupunktur 

"Det emmer af engagerede folk, der brænder for det, de laver"

"Jeg kunne såmænd tilføje mange flere superlativer som ekstern elev. Det emmer af engagerede folk, der brænder for det, de laver. Det smitter af på alle os andre og giver endnu mere lyst til at lære. Anne Marie Vester er helt fantastisk som formidler, ikke bare er hun dygtig indenfor sit felt og fag, men hun er så skarp som formidler. Jeg glæder mig til sidste runde med hende i denne ombæring."

"Tusind tak for nogle helt fantastiske kurser i et helt unikt og dejligt miljø. Det er et skønt sted, I har fået skabt, der rummer os alle."

Pia Zederkof
Aut. fysioterapeut
www.fysiosense.dk

 
 Om kurset Fordøjelse en fornøjelse med Marianne Fjorgård

 

"Der faldt mange ti-ører på plads"

""Jeg er virkelig begejstret for Marianne, stor viden, dygtig underviser - og en rigtig sød kvinde. Der faldt godt nok mange ti-ører på plads."" 
 
Marie Schiøttz-Christensen
Heilpraktiker, Klinik illuminata
 
 
 
 
 
 
 
 Om kursus i irisanalyse med Claus Ingvardsen

 

"Super professionelt team "

"Hvem vidste at heilpraktiker uddannelsen skulle være mig? Jeg gjorde ikke - men efter det første kursus i iris analyse er der ingen tvivl. Super professionelt team af undervisere og leder af skolen. Skønt at blive beriget med viden samtidig med en rolig, og sund atmosfære. Jeg glæder mig til det næste jeg skal igang med." 
 
Rikkemaija
Livsstilsmentor

"Bare med at suge alle guldkornene til sig"

"Tak for en fantastisk weekend. Claus er en rigtig god underviser. Han har en kæmpe viden både på det fysiske og psykiske plan, så det var bare med at suge alle guldkornene til sig."

Anja Ballegaard
Naturopath IBM
http://www.naturazin.dk 

 

 Om kursus i Vaccination - et informeret valg
 med Kirsten Steinig

 

"Jeg er blevet rigtig godt klædt på"

"Kirsten er en fantastisk dygtig underviser, der formidler stoffet til UG. Jeg føler, jeg er blevet rigtig godt klædt på til at rådgive mine mange kunder.
Stor ros til skolens ledelse. Lokalerne og forplejning var tip top. Jeg har fået fuld valuta for mine penge og jeg vender helt sikkert tilbage til jeres kursus."
 
Birgit Pedersen
Sygeplejerske og Akupunktør
 
 

  

 Om kursus i Moderne irisanalyse med John Andrews

 

"John er jo super kompetent " 

"På alle måder en god weekend!. John er jo super kompetent og en dygtig underviser. Jeg vil også lige fremhæve at I altid har en meget god, venlig og helt igennem ordentlig stemning på jeres kurser. Man føler sig velkommen, favnet og serviceret på en god måde som gør, at man kan ånde ud og koncentrere sig om at lære."
 
 
Heidi Hansen
Antropsofisk heilpraktiker
 

"Det mest fantastiske kursus"

"Synes det var det mest fantastiske kursus jeg længe har været på. Kunne med min osteopatiske og ortomolekylære baggrund sagtens følge med, selv om jeg kun er en lille novice med irisanalyse. Det var meget inspirerende for mig at få et mix af irisanalyse, behandling, cases, og ny forskning og links til andre, der forsker i den såkaldte alternative verden ..."

Fysioterapeut og osteopat
Didde Thorsted
 

"Jeg vil glæde mig til et gensyn"

"Jeg har fået rigtig meget ud af kurset. Jeg bruger det meget naturligt sammen med den øvrige viden. John er et dejligt menneske,og en god underviser. Jeg vil glæde mig til et gensyn."

Heilpraktiker
Jørgen Nonnegård
www.nonnegaard.dk
 

"Jättebra!!"

"Tack för en givande opch intressant helg. Jättebra!!"

Eva Engdahl
Embla Biopati

www.emblabiopati.se
 

"Intressant och välordnad"

"Tack för en intressant och välordnad helg. Från mig får du bara Ros!"

Heléna Eddesjö
Homiatriken

www.eddesjo.se

 Om kursus i Heilpraktikkens Grundprincipper 
 med Anna Iben og Jesper Hollensberg

 

"Meget inspirerende" 

"Anna Iben og Jesper Hollensberg gør det både professionelt og hyggeligt. Meget inspirerende!"
 
Susanne Gydesen
Overlæge, speciallæge i psykiatri.
 
 
 
 
 Hold dig opdateret om datoer for Heilpraktikerskolens kurser
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Få tips til behandlere og nyheder om kurser og efteruddannelse på Heilpraktikerskolen.
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk