Adgangskrav

Anatomi/fysiologi, sygdomslære og psykologi på RAB-niveau er eksternt pensum på heilpraktikeruddannelsen. Det betyder, at du selv skal sørge for at få denne undervisning et andet sted. Og du skal have bestået eksterne eksaminer i anatomi/fysiologi, sygdomslære og psykologi, inden du begynder på uddannelsens sidste modul: "Klinisk praksis og eksamensforberedelse".

De konkrete krav til anatomi/fysiologi, sygdomslære og psykologi på RAB-niveau er:

  • 200 timers anatomi/fysiologi
  • 100 timers sygdomslære (patologi)/farmakologi
  • 50 timers klientpsykologi
Du skal selv kunne dokumentere, at du opfylder kravene.

Heilpraktikerskolen tilbyder undervisning i anatomi/fysiologi og sygdomslære. Se mere her ...

Herudover kræver de tyske regler, at du har fuld førlighed, og at du er fyldt 25 år ved den afsluttende eksamen. Desuden skal du ifølge Heilpraktikerloven have en ren straffeattest for at kunne aflægge eksamen som heilpraktiker.

Har du en eller anden form for funktionsnedsættelse, kan du dog sagtens deltage i udvalgte moduler og kurser. Kontakt os, så finder vi en aftale, der passer til dine behov og muligheder.

Studieerfaring er et plus, da du skal forvente en del hjemmearbejde.

Nem adgang til opdateret undervisningsmateriale

Al undervisningsmateriale på heilpraktikeruddannelsen (på nær nogle få bøger, som er inkluderet i prisen) ligger på Heilpraktikerskolens on-line-bibliotek i elektronisk form.

Ved tilmelding til uddannelsen får du et personligt login til on-line-biblioteket. Og du kan med det samme begynde at gå på opdagelse i alle kompendier, studiespørgsmål og videoklip med mange af de praktiske øvelser fra fx øreakupunkturen og sugekopterapien.

Med en bærbar computer eller en e-bogs-læser kan du derfor have al materialet med dig uden at skulle slæbe dig en pukkel til. Nemt og enkelt.

Så godt som alt materiale er på dansk. Og opdateret materiale og andre ressourcer lægges løbende ind på on-line-biblioteket.

Supervision under uddannelsen

Som studerende på Heilpraktikerskolen har du adgang til supervision hos skolens ledere. Anna Iben, Nickolai og Jesper står løbende til rådighed for faglig supervision omkring klienter og klinikdrift.

 

>> FORTSÆT, og læs mere om uddannelsen

Eller vælg i menuen til venstre, hvad du vil læse mere om.

 Få Heilpraktikerskolens nyheds-mail
  
Få nyheder fra heilpraktikkens verden, om skolen, uddannelsen til heilpraktiker, informationsmøder
og meget andet.
 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk