Adgangskrav

Anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi er eksternt pensum, som du skal have bestået, inden du kan starte på heilpraktikeruddannelsen.

De konkrete krav til anatomi/fysiologi, sygdomslære og psykologi på RAB-niveau er:

  • 200 timers anatomi/fysiologi
  • 100 timers sygdomslære (patologi)/farmakologi
  • 50 timers klientpsykologi
Du skal selv kunne dokumentere, at du opfylder kravene.
 
 
Er du i gang med anatomi, fysiologi og sygdomslære, men kniber det med at blive klar til holdstart? Så kontakt os for at høre om dine muligheder.

Heilpraktikerskolen og Nordic College of Natural Medicine tilbyder undervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Se mere her ...

Herudover kræver de tyske regler, at du har fuld førlighed, og at du er fyldt 25 år ved den afsluttende eksamen. Desuden skal du ifølge Heilpraktikerloven have en ren straffeattest for at kunne aflægge eksamen som heilpraktiker.

Har du en eller anden form for funktionsnedsættelse, kan du dog sagtens deltage i udvalgte moduler og kurser. Kontakt os, så finder vi en aftale, der passer til dine behov og muligheder.

Du skal desuden have en Facebook-profil, da en del af supervisionen og opfølgningen på undervisningen foregår på Facebook.

Studieerfaring er et plus, da du skal forvente en del hjemmearbejde.

Nem adgang til opdateret undervisningsmateriale

Så godt som al undervisningsmateriale på heilpraktikeruddannelsen ligger på Heilpraktikerskolens on-line-bibliotek i elektronisk form.


Ved tilmelding til uddannelsen får du et personligt login til on-line-biblioteket. Og du har med det samme adgang til materialet for uddannelsens første modul. Herefter får du adgang til materialet 1/2 år ad gangen.

Med en bærbar computer eller en e-bogs-læser kan du derfor have al materialet med dig uden at skulle slæbe dig en pukkel til. Nemt og enkelt.

Så godt som alt materiale er på dansk. Og opdateret materiale og andre ressourcer lægges løbende ind på on-line-biblioteket.


Faglig sparring under uddannelsen

Heilpraktikerskolens ledere, Anna Iben, Nickolai og Jesper står løbende til rådighed for faglig sparring omkring klienter og klinikdrift.

 

>> FORTSÆT, og læs mere om pris og betaling

Eller vælg i menuen til venstre, hvad du vil læse mere om.

GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 
Du modtager dermed også din gratis guide om de 7 punkter, du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
Heilpraktikerskolen | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk