Adgangskrav

Anatomi, fysiologi og sygdomslære er eksternt pensum, som du skal have bestået, inden du kan starte på heilpraktiker-uddannelsens andet år.

Men vi anbefaler kraftigt, at du som minimum er i gang med disse studier, inden du starter på heilpraktiker-uddannelsen.

De konkrete krav til anatomi/fysiologi og sygdomslære på RAB-niveau er:

  • 200 timers anatomi/fysiologi
  • 100 timers sygdomslære (patologi)/farmakologi
 
Desuden skal du have gennemført 50 lektioners klientpsykologi, inden du kan gå til den afsluttende eksamen på heilpraktikeruddannelsen.
 
 
Du skal selv kunne dokumentere, at du opfylder kravene.
 
Er du i gang med anatomi, fysiologi og sygdomslære, men kniber det med at blive klar til holdstart? Så kontakt os for at høre om dine muligheder.

 

Herudover følger vi de tyske regler om fuld førlighed, og at du er fyldt 22 år ved start på uddannelsen. Desuden skal du have en ren straffeattest for at kunne aflægge eksamen som heilpraktiker.

Har du en eller anden form for funktionsnedsættelse, kan du dog sagtens deltage i udvalgte semestre og kurser. Kontakt os, så finder vi en aftale, der passer til dine behov og muligheder.

Du skal også have en Facebook-profil, da en del af supervisionen og opfølgningen på undervisningen foregår på Facebook.

Studieerfaring er et plus, da du skal forvente en del hjemmearbejde.

Nem adgang til opdateret undervisningsmateriale

Så godt som al undervisningsmateriale på heilpraktikeruddannelsen ligger på Heilpraktikerskolens on-line-bibliotek i elektronisk form.


Ved tilmelding til uddannelsen får du et personligt login til on-line-biblioteket. Med en bærbar computer, tablet eller smartphone kan du derfor have al materialet med dig uden at skulle slæbe dig en pukkel til. Nemt og enkelt.

Så godt som alt materiale er på dansk. Og opdateret materiale og andre ressourcer lægges løbende ind på on-line-biblioteket.


Faglig sparring under uddannelsen

Heilpraktikerskolens ledere, Anna Iben og Jesper står løbende og til en vis grad til rådighed for faglig sparring omkring klienter og klinikdrift.

 

>> FORTSÆT, og læs mere om pris og betaling

Eller vælg i menuen til venstre, hvad du vil læse mere om.

GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 
Du modtager dermed også din gratis guide om de 7 punkter, du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk