Skriftlige prøver og mundtlig eksamen

Alle uddannelsens moduler afsluttes med en 2 timers on-line-test, som foregår hjemme ved computeren (med hjælpemidler).
 
Prøven består af 80 multiple choice-spørgsmål. For at bestå den skriftlige prøve skal du have 80% rigtige svar.

Du behøver ikke at bestå den skriftlige prøve for det enkelte modul for at fortsætte på næste modul. Men du skal have bestået alle skriftlige prøver for at kunne komme til afsluttende eksamen.

Den afsluttende heilpraktiker-eksamen foregår både on-line og mundtligt. On-lineprøven samler op på de vigtigste heilpraktikerfag. Den mundtlige prøver fokuserer på din hovedopgave, den kliniske undersøgelse og dine komptencer inden for anatomi, fysiologi og især sygdomslære. Det omfatter bl.a. din evne til at vurdere de mulige årsager til, at en patient har sine symptomer. Og din evne til at vurdere, hvornår en patient skal sendes til lægen og det etablerede system.
 
 
Censorerne til den afsluttende eksamen er speciallæge, Ulf Exner. Heilpraktiker og tolk, Gabriele Seidler. Speciallæge, heilpraktiker, functional medicine graduate, Anna Iben Nørgaard Hollensberg.
 
 
Eller vælg i menuen til venstre, hvad du vil læse mere om.
GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg  
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 
Du modtager dermed også din gratis guide om de 7 punkter, du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | skole@heilpraktiker.dk