Lær af de bedste

Heilpraktikerskolens lærerpanel er bredt sammensat af de førende undervisere inden for behandling. Alle vores undervisere har en bred forståelse for og kendskab til naturmedicin og heilpraktikkens metoder. Men det er naturligt at specialisere sig, og derfor skal du selvfølgelig undervises af eksperterne inden for de enkelte områder. Vi vil have de bedste undervisere på Heilpraktikerskolen. Og finder vi nogen der er bedre, inden for et enkelt felt, skifter vi gerne ind på undervisnings-teamet.
 
På skolen præsenteres du for et panel af forskellige kompetencer og måder at være behandler på. På den måde sikrer vi, at du bliver bredt inspireret og møder den eller de undervisere, du kan spejle dig i, når du skal finde din vej til behandlerrollen.
 
 
 
 
 GRATIS GUIDE:
De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg.
 
.

Fornavn:

E-mail-adresse:

 
Tilmeld dig samtidig Heilpraktikerskolens nyhedsbrev, og få guiden. Så holder vi dig opdateret om infoforedrag, holdstart og andre events på skolen.
 
Modtag samtidig din gratis guide om De 7 punkter du skal have styr på hos din kommende uddannelse for at træffe det rette valg. 
 
 
 
 
 
Heilpraktikerskolen | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 88 50 70 | heilpraktikerskolen@heilpraktikerskolen.dk